SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fäktklubben Aramis
Fäktning

Välkomna till årsmöte 2024!
2024-03-25 10:16

Föreningens medlemmar hälsar välkomna till årsmötet.

  • Datum: 17:e april.
  • Tid: 18.30-19.30.
  • Plats: Idrottens hus, svarta rummet.

Föredragningslistan kan alla medlemmar hitta i klubbens stadgar.

Motioner ska ha inkommit till styrelsen senast två veckor innan årsmötet.

 

Nedan länk hittar ni bilagorna.

Bilagor för Årsmöte 2024

 

Prova fäktning!
2024-01-17 10:49
 
Terminstart 2024
2024-01-08 11:14

🤺 Välkomna tillbaka till terminsstarten på vår fäktklubb - Idag är dagen! 🎉

 

Hej kära fäktare,

Idag är den dagen vi har väntat på! Det är äntligen dags för starten av en ny och spännande termin!

 

Välkomna tillbaka till alla våra fantastiska medlemmar - det är fantastiskt att se er alla redo för ännu en termin full av fäktning och gemenskap!

 

🔸 Vad kan ni förvänta er denna termin? 🔸

 

Denna termin är fullspäckad med spännande möjligheter! Vi kommer erbjuda en mängd träningspass och tävlingsmöjligheter som hjälper er att vässa era färdigheter och utmana era gränser.

Utöver detta väntar utvecklingsmöjligheter och en hel del roliga och spännande aktiviteter som är både lärorika och underhållande. Vi strävar efter att skapa en miljö där varje fäktare kan växa och trivas!

 

Det är tillsammans vi växer och inspirerar varandra till framgångar, och vi ser verkligen fram emot att dela denna resa med er alla - idag och framöver. 

 

Tagga till och låt oss tillsammans göra denna termin otrolig! 💪

SM-silver igen!
2023-12-18 13:37
Lag-SM 2023

FK Aramis tog silver i årets lag-SM för seniorer som hölls i Stockholm. De senaste åren har klubben radat upp flera fina resultat och medaljer på lag-SM. Duktiga individuella fäktare tillsammans med god laganda har gett resultat. Ett stort grattis till Jodde, Viggo, Hjalmar och Mose för en fantastisk prestation och fin fäktning.

 

Tack till Svensk Fäktning för fina fotografier.

Julavslutning och Klubbmästerskap 2023
2023-12-11 10:37
18:de December, 17:00

Hej FK Aramis medlemmar,

Det närmar sig den mest underbara tiden på året och vi i styrelsen är glada att bjuda in er, era familjer och vänner till en minnesvärd julavslutning och Klubbmästerskap den 18:e december kl. 17:00.

Vi kommer att fylla klubben med julmusik, sprida den härliga julstämningen och servera massor av härligt julgott. Det kommer även att vara en massa fäktning, där vi i slutet av dagen skall kröna klubbmästaren.

Det blir en kväll att minnas med skratt, gemenskap och kanske till och med en överraskning eller två!

Dessutom kommer vi att ge er en uppdatering om hur klubben står sig efter det senaste fantastiska arrangemang, Aramis Cup. Vi kommer även att ta en blick framför oss på de spännande planer som väntar oss i framtiden.

Så varmt välkomna att fira in julen tillsammans med oss på FK Aramis! Ta med er era nära och kära för en kväll full av glädje och gemenskap.

Datum: 18:e december
Tid: Kl. 17:00
Plats: Idrottens Hus C-Hall

Styrelsen för FK Aramis

Tillfälle att prova fäktning!
2023-08-08 22:21

Nu har du möjlighet att prova fäktning, en klassisk Olympisk idrott. FK Aramis arrangerar två prova-på-tillfällen, öppna både för barn och vuxna. Våra tränare kommer att se till att du får en trygg, rolig och svettig upplevelse. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av sporten och utrustning finns att låna.

 

Datum:

    • 4 september 17:30-18:30.
    • 9 september 12:00-13:00.

Plats: Idrottens Hus, Helsingborg.

 

Åldersgräns: 6 år.

 

Välkommen!