SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fäktklubben Aramis
Fäktning

Välkommen till FK Aramis

FK Aramis grundades 1972 i Bjuv av fäktmästare Inge Lindholm och Nils Ljungberg. Föreningen fick snart också en fäktsektion i Helsingborg (Ringstorps fritidsgård och Kärnpunktens fritidsgård). Senare flyttade sektionen till Idrottens hus, där den är kvar än idag.

 

Klubbens fäktmästare Csaba Ban-Wrabel ansvarar tillsammans med Jordanis "Jodde" Papadopoulos och några hjälptränare för all träning inom klubben.

 

Aramis är idag en fäktklubb för hela nordvästra Skåne. FK Aramis bedriver både breddidrott och elitfäktning i vapenslagen florett och värja. Klubben har flera landslagsmeriterade fäktare.

 

Vill du prova på en fantastisk och lite annorlunda idrott som ställer höga krav på både god fysisk och strategiskt tänkade? Då kanske fäktning är för dig. Söker du efter en personlig och välkomnande klubb som varje dag lever efter de tre musketörernas motto ”En för alla, alla för en!”, då är FK Aramis för dig.

 

Klubben erbjuder också aktiviteter som företagsfäktning och prova-på-fäktning, både för skolor och för privatpersoner.

 

Vill du prova? Ring eller mejla, så hjälper vi dig. Du hittar kontaktuppgifter under rubriken Kontakt.