Hoppa till sidans innehåll

SSM09


Sydsvenska Mästerskap

10-11 augusti 2009

 

När anmälningstiden hade gått ut var antalet anmälda fäktare alldeles för få för att motivera den höga kostnaden som hyran av GA-hallen skulle bli.  Dessutom skulle det se riktigt tomt ut. Därför fattades beslutet att flytta tävlingen till C-hallen i Idrottens hus. De sista dagarna innan tävlingen tillkom lika många efteranmälningar som det redan var anmälda. Plötslig hade vi många fler som skulle fäkta under den samma begränsade tiden. Då uppstod ett dilemma. Antigen skulle vi neka efteranmälningarna och behålla tävlingsformeln eller godkänna efteranmälningar och ändra tävlingsformel. Vi valde det senaste. Därför fäktades det bara en poule-omgång för rankingen och därefter direktelimineringsmatcher för klassen herrar värja.

Lördagens tävling gick smidigt och enligt det planerade tidschemat. Alla tävlingsmatcher gick bra och utan större avbröt. Inga allvarigare skador inträffade och inga svarta kort delades ut.

Vid sidan om tävlingen hölls en domarutbildning med sju deltagare från FK Aramis och en deltagare från MF19. Utbildningen leddes av Björn Lindholm och examinator på lördagen var Rickard Barvestad. Utbildningen kommer att pågå även under söndagen.

 Till slut hände det som inte fick hända och ett relativt litet problem inträffade. Efter finalerna, vid slutrankingen av de yngre klasserna (junior och kadett), blev det fel och kadetterna räknades inte in i juniorrankingen som olyckligtvis ledde till fel vid vinnaruppropet. Tävlingsledningen tackar de som var uppmärksamma och som varnade om felet.  Vi är ledsna för misstaget och ber alla som drabbades om ursäkt. Det riktiga, slutgiltiga resultatet finner ni i tävlingens resultatrapportering.

 

Tävlingsledare

Bogomir Dordevic

 

Uppdaterad: 28 DEC 2014 23:10 Skribent: Bogomir Dordevic

 

  

 
Utvalda länkar

svff

fie

rf

svidrott

 

Kalender 

Solti Team International Training Camp
Solti Int. Training Camp
Szombathely (HU)
28 juli–6 augusti
2017

Mer information
Inbjudan (pdf)


SvFF:s tävlingskalender 
FK Aramis på Instagram 

 

Postadress:
FK Aramis - Fäktning
Idrottens Hus, Mellersta Stenbocksgatan 10
25437 Helsingborg

Besöksadress:
Idrottens Hus, Mellersta Stenbocksgatan 10
25437 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 0705135081
E-post: This is a mailto link

Se all info

SAMARBETPARTNERS

 

 

 

 SPONSORER