Välkommen till FK ARAMIS - Nordvästra Skånes Fäktklubb

FK Aramis har lärt ut den ädla fäktningskonsten i cirka 40 år. FK Aramis grundades 1972 i Bjuv. Klubben bildades av fäktmästare Inge Lindholm och Nils Ljungberg. Huvudverksamheten var förlagd till Bjuv men föreningen hade också fäktsektion i Helsingborg (Ringstorps fritidsgård och Kärnpunktens fritidsgård). Senare flyttade sektionen till Idrottens hus, där den i dag också befinner sig. Klubbens fäktmästare Csaba Ban-Wrabel ansvarar tillsammans med sina hjälptränare för all träning inom klubben. Aramis är idag en fäktklubb för hela nordvästra Skåne, med medlemmar från Helsingborg, Höganäs, Perstorp, Åstorp, Klippan, Ängelholm och Örkelljunga.

Den största delen av aktiviteter i klubben är fäktning i fäktskolan och träning och tävlingar för aktiva samt motionärsfäktning  men klubben bjuder även på aktiviteter som företagsfäktning (kick-off, team-bildning,…) och grupper av privatpersoner som vill ha en kul och annorlunda kväll (möhippa, svensexa, prova på…)

Skolorna som är intresserade för friluftsdag är också välkomna till oss.

Uppdaterad: 2016-07-30 17:21

Idrottens Hus, Mellersta Stenbocksgatan 10
25437 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 0707511969 (ordförande), 0703-336619 (sekreterare)

SAMARBETPARTNERS