Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan/Medlemsansökan


Börja fäkta hos FK Aramis


I fäktklubben Aramis är alla välkomna på att börja fäkta i våra fäktskolor eller träningsgrupper. Utrustningen kan Du till en början hyra men efter det första året skaffar Du egen fäktutrustning. Vi har inte någon övre åldersgräns men barnen får tidigast börja i fäktskolorna vid åtta års ålder. Våra instruktörer har lång erfarenhet och tar väl hand om dig.

 

Vi bedriver fäktskolor för nybörjare såväl i Helsingborg som Höganäs. I Helsingborg håller vi till i Idrottens Hus och i Höganäs i Sportcenter. Efter två terminer som nybörjare flyttas man till fäktskolans fortsättningsgrupp i Helsingborg. När Du sedan blir mer erfaren kan Du gå över till våra tävlings- och elitgrupper.

 

Före varje terminsstart hålles en introduktion och där ges möjlighet att prova på sporten innan man skriver in sig som elev i fäktskolan. Skulle man missa inskrivningen går det också bra att hoppa in i fäktskolan under pågående termin. För äldre tonåringar och även vuxna hålles ett speciellt introduktionsprogram för att ge möjlighet att slussas in i rätt åldersgrupp med ofta mer erfarna fäktare. Varje termin håller vi också weekendläger där deltagarna under expertledning kan utveckla sina färdigheter och fördjupa sina kunskaper i fäktningsteori.

 

Fäktning är en "cool" sport som snabbt utvecklar både Din fysik och mentala koncentration. Eftersom det är en kampsport där man hanterar vapen ställer vi höga krav på disciplin hos våra fäktare för att minimera risken för skador. Sporten som har anor sedan urminnes tider  kräver en utvecklad etik och vårdat uppträdande av utövaren.

 

Avgifterna i klubben hittar Du under särskild rubrik på vår hemsida.

 

Har Du frågor kontakta oss på This is a mailto link

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
FK Aramis - Fäktning
Idrottens Hus, Mellersta Stenbocksgatan 10
25437 Helsingborg

Besöksadress:
Idrottens Hus, Mellersta Stenbocksgatan 10
25437 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 0707511969 (ordförande), 0703-336619 (sekreterare)
E-post: This is a mailto link

Se all info

SAMARBETPARTNERS

 

 

 

 SPONSORER